Door verder te browsen op deelnemers.bikemyday.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Coolen Expertise | Contra-experts na schade

€ 0

Doel € 1.000

0%

117
dagen resterend

0

donateurs

Doneren!

Team pagina

Deel dit project

Mijn project
Team
Donateurs
Mijn nieuwsberichten
Reacties

Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
Het is belangrijk dat er meer en meer mensen zich laten registreren als mogelijke donor. Want stamceldonoren kunnen levens redden als chemo niet meer werkt. Voor patiënten met een vorm van bloedkanker, zoals leukemie, zijn stamcellen van een donor vaak de laatste kans op leven.

De registratie van een donor brengt kosten met zich mee, elke nieuw geregistreerde donor kost 45 euro. Daar willen we ons graag voor inzetten.

Wat is uw doel?
Meer aandacht voor Matchis, meer donorregistraties, een mooi sponsorbedrag ophalen en genieten van een mooie en sportieve dag.

Wilt je nog iets toevoegen? Wilt je een anekdote delen?
Je kunt ook zelf donor worden. Kijk hier voor meer informatie: https://www.matchis.nl/ Oh ja, als donor sta je geen DNA af. Wel wordt de HLA-typering van je bloed geregistreerd. De HLA-typering is een ingewikkeld soort bloedgroep die onder andere voorkomt op de witte bloedcellen en de bloedstamcellen. Die typering kan bepaald worden door afname van wangslijm.

Alles bekijken
  • 05/11/2018

    Klaas Coolen

    Teamcaptain

  • 05/11/2018

    Mickey Manders

    Teamlid

Alles bekijken
Nog geen donateurs voor dit project
Alles bekijken

Voeg een reactie toe

Alles bekijken