Door verder te browsen op https://deelnemers.bikemyday.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Algemene tips

 1. Laat de persoon die teamcaptain zal worden (en dus ook daadwerkelijk mee fietst) de inschrijving doen, ookal is dit niet degene die het inschrijfgeld betaalt. Bij bedrijventeams kan de teamcaptain bij inschrijven kiezen voor de optie ‘ik doe een gift uit naam van een organisatie’, waardoor de mogelijkheid tot achterafbetaling per factuur geactiveerd wordt.
   
 2. Het emailadres wat gebruikt wordt bij de ‘betaalstap’ dient ook gebruikt te worden bij de stap van het aanmaken van de teampagina.

Uitleg bij het inschrijven

 1. Klik op de ‘inschrijven’ en kies of je een bedrijventeam of een vriendenteam in wilt schrijven.
   
 2. Vul de verplichte velden in het inschrijfvenster.
  Vink de optie ‘ik doe een gift uit naam van een organisatie’ aan wanneer je een bedrijventeam wil inschrijven.

 

 1. Je ontvangt een e-mail met daarin en link om je teampagina aan te maken. Ga naar je mailbox en klik op de link.
   
 2. Vul bij ‘Titel van de fondsenwervingspagina’ de gewenste teamnaam in.
  Vul bij ‘Streefbedrag’ het bedrag in wat jullie denken in te zamelen. Het minimum bedrag is € 500,- per team.

 1. Upload een teamafbeelding, door op ‘selecteer een bestand’ te klikken


 

 1. Heb je in de vorige stap op ‘selecteer een bestand geklikt’, voeg dan een afbeelding toe door in het venster ‘een afbeelding kiezen’ te klikken

 1. Geeft de afbeelding de gewenste grootte mee door het kader groter te slepen


 

 1. Vul een motivatie in en een doel in de begeleidende modus. Klik op vrije modus om een tekst naar eigen keuze toe te voegen.

 

9.Ben je een nieuwe gebruiker:
Vul dan aan de linkerzijde je gegevens in om de pagina op te slaan en laat de rechterzijde leeg. Belangrijk is om hierbij hetzelfde emailadres te gebruiken als het emailadres dat gebruikt is voor het betalen van het inschrijfgeld. In het veld wachtwoord kies je een nieuw wachtwoord. Je hebt hiervoor dus niet eerder een wachtwoord ontvangen.

Heb je vorig jaar ook deelgenomen:
Dan kun je eenvoudig inloggen door je emailadres en wachtwoord op te geven aan de rechterzijde. Weet je je wachtwoord niet meer, klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ en je ontvangt een nieuw wachtwoord per email.

 

 1. Voeg jouw persoonlijke informatie toe in onderstaand venster. Alle velden zijn optioneel en later te wijzigen. Je hoeft dus niet alles in te vullen. Je ben nu teamcaptain en direct ingeschreven in het team.

 

 1. Je team is ingeschreven en je krijgt onderstaande pagina te zien.

 

 1. Nodig teamleden uit door op ‘nodig vrienden uit’ te klikken. Dit kan overigens ook op een later moment.

 

 1. Verstuur een mail naar elk teamlid als uitnodiging. Klik op toevoegen om meer teamleden uit te nodigen. En vervolgens op opslaan om te verzenden.